ZoMiBo

12/05/2019
Brug34

De ZoMiBo van de Donderdagavond EetClub is inmiddels een begrip. Enkele keren per jaar komen we op zondagmiddag samen in Brug34 aan de Utrechtsestraat. Brug34 is centraal gelegen in het historische centrum van Amsterdam, om de hoek van Herengracht. De glazen art deco gevel van Brug34 zorgt voor een open en warme uitstraling waardoor iedereen zich hier al snel welkom voelt. De borrel staat open voor alle leden en hun introducés, maar ook niet-introducés zijn van harte welkom. De laatsten wordt verzocht op de borrel zelf, of beter nog vooraf per e-mail, even contact op te nemen met één van de Commissarissen Nieuwe Leden.

Aanvragen gast-account

fieldset

  • Meld u middels onderstaand formulier aan als gast. U ontvangt dan uw tijdelijke login en password op het door u opgegeven e-mail adres.

    Let op: u kunt pas inloggen als de webmaster uw aanvraag heeft geactiveerd, U ontvangt een tweede e-mail met bevestiging hiervan. Vanaf dat moment kunt u inloggen als gastlid in de ledensectie en heeft u 72 uur om uw reservering te doen en te betalen.

    vriendelijke groet,

    de Donderdagavond EetClub

  • Guest
 

Verification