DEC Rally 2024

Over dit evenement

Categorie
Open evenement
Organisator
Rallycommissie
Datum en tijd
19 mei 2024 09:00 - 20 mei 2024 12:00
Locatie
omgeving van het lommerrijke Wassenaar

DEC Rally 2024

Op deze pagina vindt u alle relevante informatie voor de Rally Concours Mondial op Pinksterzondag 19 mei 2024!

De kaarten voor de rally zijn uitverkocht. Neem contact op met de Rally Commissie voor een plek op de wachtlijst via e-mail: rally@donderdagavondeetclub.nl

De startlocatie is dit jaar in de omgeving van het lommerrijke Wassenaar! Bekend van 18e eeuwse parken, vele landgoederen, consulaten en verblijven van veel ambassadeurs. Mooi sluit dit aan bij het thema Concours Mondial!

Ga met ons mee op wereldreis naar het vrijwel onbereikbare en droom weg van al het moois dat u uzelf en anderen gaat bieden. Velen van u hebben al hun blik op de wereld verruimd door zichzelf als deelnemende teamcaptain te benoemen tot ambassadeur en hiermee een land te vertegenwoordigen.

Voorbereiding rally:

Voor de rally heeft u een tripmeter nodig, mocht u nog geen tripmeter hebben dan adviseren wij u de volgende app: KCC Tripmeter, download deze app voor aanvang van de rally via de appstore van uw telefoon. Let op de app “Rally Tripmeter” die in voorgaande jaren is gebruikt is niet meer bruikbaar. 

Na het volbrengen van de middagrit komt u aan bij de finish en ontvangt u een instructie om naar het hotel te rijden. Tevens ontvangt u verdere parkeerinstructies/parkeerbewijs om uw bolide te parkeren. 

Wereldse lunch in de middag
Laat het land uw gedachten voeden over welke passende kleding u draagt tijdens de rally. Ook verwachten we van u dat het land u aan het denken zet over het kleine gerecht dat u tijdens de lunch wilt delen met andere deelnemers.

Wij verzoeken u vriendelijk om bij de startlocatie uw lunch over te dragen aan onze commissieleden die deze gekoeld vervoeren naar de lunchlocatie waar u na de ochtendrit samenkomt. Aan het einde van de lunch krijgt u uw eventuele koelbox, tas en andere verpakkingen retour. Tevens 

Wij kijken uit naar uw creativiteit met betrekking tot de gerechten. Een jury zal de gerechten beoordelen. Tijdens het avonddiner wordt het meest bijzondere/smaakvolle gerecht beloond met een prijs. Inspiratie nodig? Bekijk het volgende filmpje:

https://youtu.be/IaN6AZTfcZw?si=sXfxPi2h_RwekFJZ

Per mail heeft u reeds een formulier ontvangen waarin u uw recept van uw lunch bijdrage kunt meegeven en eventuele allergenen voor andere deelnemers. Dit formulier ontvangen wij graag vóór 1 mei aanstaande. Wij zullen alle recepten digitaal bundelen en na de rally met alle deelnemers delen. Over de verdere vormgeving van de lunch tijdens de rally en de te nemen stappen bent u reeds per mail geïnformeerd. Is dat niet het geval? Mail: rally@donderdagavondeetclub.nl

Belangrijke data:

  • 30 april: Retourneren formulier met recept voor lunch
  • 19 mei: Rally Concours Mondial 2024   

Vragen?
Mocht u tussentijds nog vragen hebben of zijn er onduidelijkheden? Laat dit gerust weten! Als rallycommissie helpen we u graag verder. Mail ons: rally@donderdagavondeetclub.nl

Op een onvergetelijke rally Concours Mondial 2024!

Hartelijke groet,

Rally Commissie 2024
Stijn Gijsbers, Marcel van den Eng, Harald Beekman, Jacques Vincken, Roeland Wijkel en Olaf Belgraver.