DEC Rally 2024

Over dit evenement

Categorie
Open evenement
Organisator
Rallycommissie
Datum en tijd
19 mei 2024 09:00 - 20 mei 2024 12:00
Locatie
omgeving van het lommerrijke Wassenaar

DEC Rally 2024

U kunt zich vanaf nu inschrijven voor de Rally Concours Mondial op Pinksterzondag 19 mei 2024!

Op de drukbezochte borrel van gisteren maakte de Rally Commissie de startlocatie bekend: in de omgeving van het lommerrijke Wassenaar! Bekend van 18e eeuwse parken, vele landgoederen, consulaten en verblijven van veel ambassadeurs. Mooi sluit dit aan bij het thema Concours Mondial!

Ga met ons mee op wereldreis naar het vrijwel onbereikbare en droom weg van het al het moois dat u uzelf en anderen gaat bieden. Verruim alvast uw blik op de wereld door uzelf als deelnemende teamcaptain te benoemen tot ambassadeur. Denk alvast na over welk land u graag wilt vertegenwoordigen. Laat u inspireren door een land uit deze lijst.

Laat het land uw gedachten voeden over welke passende kleding u draagt tijdens de rally. Ook verwachten we van u dat het land u aan het denken zet over het kleine gerecht dat u tijdens de lunch wilt delen met andere deelnemers. Over de verdere vormgeving van dit element tijdens de rally en de te nemen stappen praten we u op een later moment verder bij.

Kaarten voor de Rally:
- donateurs € 165 per persoon
- introducés € 190 per persoon

Het Bilderberg Europa Hotel Scheveningen biedt u een overnachting aan van zondag 19 op maandag 20 mei 2024 voor een zeer scherp tarief!

Hotelkamers:
 - 1-persoonskamer € 162,05
-  2-persoonskamer € 188,30
Deze prijzen zijn per kamer per nacht. Ontbijt, btw, toeristenbelasting, en de servicebijdrage zijn hierbij inbegrepen.

Bij het kopen van een ticket, koopt u ook een ticket voor een 1-, of 2-persoonskamer hotelkamer. Hiermee reserveert u een hotelkamer voor de eerder genoemde tarieven. Het Bilderberg Europa Hotel Scheveningen zal voor de betaling contact opnemen met de deelnemer via het emailadres dat u gebruikt om op deze website in te loggen.

Voor vragen over de accommodatie, de boeking, betaalwijze voor het hotel en eventuele annuleringsvoorwaarden verwijzen wij u naar het Bilderberg Hotel Europa.
U vindt de contactgegevens in de e-mail die u van hen ontvangt.

Zoals elk jaar is de Rally één van de best bezochte evenementen van de DEC. Er zijn dan ook mogelijk meer geïnteresseerden dan kaarten. Schrijf u dus tijdig in om teleurstellingen te voorkomen.

Belangrijke data:

  • 2 februari: Openstelling inschrijving rally en meer informatie over landenkeuze
  • 8 maart: Openstelling inschrijving van equipe, ambassadeur en landenkeuze
  • 5 april: Uiterste inschrijfdatum rally Concours Mondial 2024 (tenzij eerder uitverkocht)
  • 19 mei: Rally Concours Mondial 2024   

Vragen?
Mocht u tussentijds nog vragen hebben of zijn er onduidelijkheden? Laat dit gerust weten! Als rallycommissie helpen we u graag verder. Mail ons: rally@donderdagavondeetclub.nl

Op een onvergetelijke rally Concours Mondial 2024!

Hartelijke groet,

Rally Commissie 2024
Stijn Gijsbers, Marcel van den Eng, Harald Beekman, Jacques Vincken, Roeland Wijkel en Olaf Belgraver.