De Donderdagavond EetClub is een informeel netwerk van Heeren die naast vele gemeenschappelijke interesses op sociaal, maatschappelijk en professioneel gebied ook gemeen hebben dat ze homoseksueel zijn. De doelstelling van de Donderdagavond EetClub is simpel, namelijk het bevorderen van de onderlinge contacten tussen de leden.

Officieel formuleert de Donderdagavond EetClub haar doelstelling als volgt:

De Donderdagavond EetClub, die sinds 1989 als stichting bestaat, is een levendige sociëteit van hoger opgeleide heren van alle leeftijden die naast het delen van een brede maatschappelijke interesse met elkaar gemeen hebben dat ze homoseksueel zijn. De Donderdagavond EetClub hecht aan tradities zonder afbreuk te willen doen aan het heden. Het voeren van een goed gesprek in een plezierige omgeving vormt de hoofdactiviteit van de bijeenkomsten. Met het cultiveren van een club- en thuisgevoel dat mede de basis vormt voor het succes van de maandelijkse borrels met diner, de jaarlijkse activiteiten als de autorally, de diesviering en het kerstdiner, beoogt de Donderdagavond EetClub zich duidelijk te onderscheiden van het reguliere uitgaansleven.

De Donderdagavond EetClub wil een club zijn waar iedere man die zich in het karakter van de Donderdagavond EetClub herkent en zich er thuis voelt, welkom is en zich ook betrokken voelt. De Donderdagavond EetClub heeft geen ambitie zich te profileren in maatschappelijk of politiek debat. Vanuit de oorspronkelijke doelstelling van zijn oprichter, Floris Michiels van Kessenich, zal de Donderdagavond EetClub echter altijd een maatschappelijke functie blijven vervullen voor donateurs die nog moeite hebben met hun eigen geaardheid.

Lees hier meer over de Donderdagavond EetClub

De Donderdagavond EetClub staat altijd open voor nieuwe leden. Wanneer u onbekend bent met de Donderdagavond EetClub bent u van harte welkom om een keer kennis te komen maken. Neemt u in dat geval wel even contact op met één van onze Commissarissen voor Nieuwe Leden.

photo-Jonkheer.jpeg