Dies 2023

Over dit evenement

Categorie
Open evenement
Datum en tijd
24 sep. 2023 12:00 - 16:00
Locatie
The Farm Kitchen's Kookfabriek, De Flinesstraat 4, 1114 AL Amsterdam

Dies 2023

Gezamenlijk eten is de basis van onze Donderdagavond EetClub. Het Stichtings- en Dagelijks Bestuur zijn daarom verheugd om u voor ons 44ste verjaardag uit te nodigen voor ‘Heel DEC bakt!’. In een professionele kookstudio in Amsterdam brengen ervaren koks ons de kneepjes bij van de haute cuisine. Onder het genot van een drankje bereiden we een heerlijk vegetarisch driegangen diner met uitsluitend verse producten en maken we kennis met verschillende kooktechnieken. Omdat er al genoeg vlees geserveerd wordt door het jaar heen bij de DEC hebben wij deze keer eens gekozen voor een vegetarische maaltijd.  Na het koken genieten we vervolgens van onze kookkunsten. Daarna is er nog een gezellige borrel. 

Het is tevens de aftrap van ons lustrumjaar dat we deo volente hopen te vieren eind september volgend jaar. In de kookstudio zullen wij daarom ook de lustrumcommissie presenteren voor onze 45ste verjaardag. Een commissie waar u het aankomende jaar veel van zult horen! 

Heeft u de onmisbare ingrediënten om de meest getalenteerde DEC meesterkok te worden? Schrijf u dan snel in!

Wanneer
Zondag 24 september

Tijdstip
Ontvangst vanaf 12.00 uur (niet eerder)
Einde programma 16.00 uur

Kaarten
Donateurs DEC 85 euro (early bird voor eerste 100 kaarten daarna 105 euro)
Nieuwe Heeren 105 euro
Dit is inclusief afkoop drank
Op = op!

Locatie
The Farm Kitchen's Kookfabriek
De Flinesstraat 4
1114 AL Amsterdam (Duivendrecht)

Kom met openbaar vervoer: de locatie is vijf minuten lopen van Metro Station Van der Madeweg (met metro 50, 53 en 54 gemakkelijk bereikbaar vanaf Amsterdam CS en Amsterdam Amstel).