Lustrum Sloepentocht

Over dit evenement

Categorie
Open evenement
Organisator
Lustrumcommissie
Datum en tijd
23 jun. 2024 13:00 - 16:30

Lustrum Sloepentocht

Na de fantastische Rally van afgelopen weekend kijken velen van u al weer uit naar het volgende event: de DEC Sloepentocht door de Amsterdamse grachten, en dit jaar de Lustrum editie!  De vierde editie van deze vrolijke, informele en gezellige zomerse activiteit zal plaatsvinden op zondag 23 juni 2024. We varen dan onder het genot van een hapje en een drankje met onze eigen DEC-vloot van grotere en kleinere sloepen een mooie tocht door de Grachtengordel. Vertrek is om 13:00 uur bij het Centraal Station, we komen om 16:30 uur aan op de eindlocatie in de buurt van de Amstel waar de hele groep van boord kan om samen nog wat na te borrelen en te eten.

Type kaarten
Heeft u een sloep, dan koopt u een kapiteinsticket voor u en de door u uitgenodigde bemanning.

Vaart u graag mee, maar heeft u geen sloep, dan kunt u zich opgeven voor de aanmonster-lijst. We zullen dan proberen u in te delen op één van de beschikbare plaatsen of u in contact brengen met anderen om eventueel samen een bootje te organiseren.

De kosten voor een DEC sloepentocht vignet bedragen dit jaar € 50 per sloep en is inclusief een hapje en een drankje voor alle deelnemers.

Kaarten zijn beperkt beschikbaar voor dit populaire evenement, dus meld u op tijd aan om teleurstelling te voorkomen. Coördinatoren van dit evenement zijn DEC Vlootvoogd Mike van Vlaanderen en Menno Kreder namens de Lustrum Commissie.