Oud-Besturen Borrel

Over dit evenement

Categorie
Open evenement
Organisator
Lustrumcommissie
Datum en tijd
14 jul. 2024 16:00 - 20:00
Locatie
Amstel 1, 1011 PN Amsterdam, Netherlands

Oud-Besturen Borrel

Voor Oud-Bestuurders van DEC. Kaarten zijn alleen te koop via de link die u in uw e-mail heeft ontvangen.


Zoals bij elk lustrum organiseren wij een reünie voor degenen, donateur of oud-donateur, die zich de afgelopen vijfenveertig jaar bestuurlijk hebben ingezet voor DEC, van de eerste jaren tot aan vandaag. We nodigen u dan ook graag uit voor een feestelijke borrel.

Op zondag 14 juli 2024 a.s. tussen 16:00 en 18:00 uur organiseren wij bij Amstel-1 (aan de Amstel 1 1011 PN Amsterdam) een borrel om elkaar weer te ontmoeten. Dit zal een mooie en, als het Hollandse weer meezit, zomerse ontmoeting worden. We vragen hiervoor een kleine bijdrage in de kosten van € 10 per persoon.

Na de borrel is het mogelijk om vanaf 18:00 uur aan te sluiten bij het diner; dit is voor eigen rekening. Voor € 59 per persoon serveert Amstel-1 een 3 gangen-diner inclusief drank met koffie of thee toe

U kunt via de link die u in uw e-mail heeft ontvangen opgeven voor deze Lustrum-bijeenkomst, waar u kunt kiezen uit twee soorten kaarten: alleen voor de borrel of een kaart voor de borrel inclusief diner. We vragen u zich uiterlijk 7 juli 2024 op te geven. Als u zich voor het diner opgeeft, vragen we u eventuele voedselallergieën bij het opmerkingenveld te vermelden.

Als u oud-donateur bent en u geen account op onze website heeft, kunt u via deze link een account aanmaken om uw kaart te kopen.

Neemt u bij vragen vooral contact met ons op door een mail te sturen naar secretaris@donderdagavondeetclub.nl.

We hopen u graag te ontmoeten op deze bijzondere dag.

Hartelijke groeten,

Niels Jens, voorzitter Stichtingsbestuur
Wiebe de Vries, voorzitter Dagelijks Bestuur
Matthijs Roest Crollius, voorzitter Lustrum Commissie