DLLD: DEC Lustrum Ladies Day

Over dit evenement

Categorie
Open evenement
Organisator
Lustrumcommissie
Datum en tijd
14 apr. 2024 14:00 - 19:30
Locatie
Stationsweg 166A, 2161 AM Lisse

DLLD: DEC Lustrum Ladies Day

🌷 Ontdek de betoverende bloemenpracht tijdens het eerste lustrum evenement van dit jaar! Op zondag 14 april 2024 nodigen we u uit om samen met de meest belangrijke vrouw in uw leven (moeder, tante, zuster, nichtje, bestie, faghag, dochter, nagelstyliste of gewoon die leuke collega of buurvrouw) de Keukenhof te verkennen, onder de deskundige begeleiding van de ons aller Kees Brockhoff en Fred Chevalking.

U reist met uw Lady op eigen gelegenheid naar de Keukenhof, waar we u verwelkomen met een heerlijke kop koffie/thee en een boeiende presentatie over wat u daar allemaal gaat zien. Start 14:00 uur. Aansluitend kunt u op eigen tempo de betoverende tuinen van de Keukenhof verkennen. De dag wordt feestelijk afgesloten met een gezellige aangeklede borrel bij Kees thuis in Amstelveen, waar we de dag in sfeer afsluiten.

Voor slechts 40 euro per koppel bieden wij u en de favoriete Lady deze geheel verzorgde dag inclusief toegang tot de Keukenhof (en de parkeerkosten). Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. 

Mis deze kans niet en schrijf u vandaag nog in voor een dag vol bloemenpracht, gezelligheid en onvergetelijke herinneringen! 🌸✨